Фінал Всеукраїнсього конкурсу з предметного дизайну

Завершився 9-й конкурс з дизайну дверної ручки

22 грудня відбулось оголошення переможців конкурсу Maniglia Nuova 2020.

9 рік поспіль конкурс допомагає талановитим дизайнерам розвиватись та отримати можливість реалізувати ідеї у життя.

Цього року ми отримали рекордну кількість дизайнів - 257 варіантів ручок від 51 учасника, від досвідчених та починаючих представників творчих професій.

Надскладно було відсіювати оригінальні ідеї, і ми вкотре впевнились, що українські дизайнери дуже талановиті!

Протягом усього конкурсу учасники надсилали нам надруковані на 3D принтері прототипи,серед яких вже в Італії проходив відбір до фіналу. 

Неймовірних зусиль доклали фабрика Linea Cali та компанія Модус, щоб відібрати 25 робіт до шорт-листа, а потім лише 2 дизайни обрати переможцями.

Учасники, які не увійшли до фіналу, закликаємо Вас не здаватись, адже наступного року саме Ви можете стати частиною історії Linea Cali.

До останнього витримавши інтригу, можемо нарешті оголосити переможців IX Всеукраїнського конкурсу з дизайну дверної ручки Maniglia Nuova 2020:

Володимир Дубашевський - архітектор з Києва

Віктор та Ольга Цвіль - дизайнери інтер’єрів з Києва

Вітаємо переможців! Кожен фіналіст цього року отримає 2 дипломи на згадку - віртуальний та реальний, щоб завжди пам'ятати про власні досягнення!

Володимир та Ольга із Віктором отримають грошову винагороду, по 1000 євро, а також їх роботи потраплять у серійне виробництво фабрики Linea Cali і будуть продаватись по всьому світу!

Незвичний рік та новий он-лайн формат заходів не завадив нам провести фінал, а гарний настрій вдалось створити за допомогою теплої атмосфери та смаколиків, які ми зазадлегіть надіслали першим 25 зареєстрованим учасникам конференції. Встигли і поспілкуватись, і помріяти, загалом приємно провести зимовий вечір, зібравши біля моніторів фіналістів та прихильників конкурсу з усіх куточків України.

Для захисту авторських прав, ми не публікуємо роботи переможців.

Всі бажаючі можуть подивитись пряму трансляцію на Facebook.

Залишайтесь із нами на зв’язку та слідкуйте за новинами на сайті та на офіційній сторінці конкурсу, щоб не пропустити старт ювілейного, X конкурсу.