Вечір із дизайнером інтер’єрів Тетяною Гончаренко

У салоні Модус відбулась творча подія, присвячена пошуку натхнення

3 червня Салон дверної фурнітури Модус зустрічав гостей на тематичній зустрічі: «Де знайти натхнення дизайнеру» від Тетяни Гончаренко - дизайнера інтер’єрів із багаторічним досвідом.

За традицією, вечір відкривав власник компанії Модус і засновник конкурсу Maniglia NuovaЄвген Потьомкін. Він виступив із гарною новиною для дизайнерів архітекторів, яким не вистачило часу на створення ескізів дверних ручок – цього року, на честь 10 річниці конкурсу було вирішено продовжити прийом робіт на місяць, до 30 червня 2021, тому надихайтесь, користуючись порадами спікера і творіть!

Тетяна поділилась особистими джерелами натхнення та способами уникнути творчої кризи під час створення проектів і будь-якої роботи у цілому (на прикладі варення), а також пригадала свої яскраві подорожі до Італії, які допомагають із пошуком ідеї для дизайну інтер’єрів (на прикладі магазину окулярів «Casta», натхненному міланським метро).

Учасники майстер-класу приймали активну участь у обговоренні теми, задавали запитання та ділились своїми особистими джерелами натхнення. Після завершення офіційної частини гості долучились до невимушеного спілкування із Тетяною та Євгеном, обговорювали дверні ручки, дизайн та творчість у невимушеній обстановці.

У атмосфері захопливої та дружньої бесіди і пройшов наш затишний вечір друзів. Для всіх, хто знаходиться у пошуку натхнення, пропонуємо переглянути пряму трансляцію на сторінці конкурсу у Facebook.

Слідкуйте за новинами конкурсу, щоб не пропустити оголошення шорт-листа фіналістів цієї осені!

Переглянути фотоальбом у Facebook.

Скачати повний фото звіт