Фінал Всеукраїнсього конкурсу із дизайну дверної ручки

Завершився ювілейний X конкурс Maniglia Nuova 2021

28 жовтня у Київському салоні дверної фурнітури Модус відбулась презентація шорт-листа фіналістів ювілейного, 10-го конкурсу Maniglia Nuova 2021.

Незмінний ведучий заходу, власник компанії Модус - Євген Потьомкін щойно повернувся із Італії, відвідав виробництво Linea Cali і разом із засновниками компанії обрали 24 найкращі дизайни із 161, які ми отримали цього року від 31 учасника.

Презентація розпочалась із обговорення 3-х дизайнів, які ми отримали від конкурсантів, і знайшли подібні серед реалізованих раніше ручок іншими відомими компаніями.

Євген відмітив, що українські дизайнери неймовірно талановиті, не обмежуються шаблонами та рамками, і тому ідеї наших конкурсантів із кожним роком все складніше відсіювати. Нагадуємо всім учасникам конкурсу Maniglia Nuova 2012-2021 – процес відбору ручок у масове виробництво відбувається неперервно, і кожна ідея має шанс на реалізацію поза конкурсом, не залежно від того, потрапили роботи у шорт-лист, чи ні. Найголовніше - надсилайте нам 3D-прототипи своїх дизайнів.

На початку осені ми отримали поставку від грецької фабрики Ilavio із новою ручкою, яку у 2018 створив Юрій Марченко, також до запуску готуються ручки Володимира Пашкова та Олега Суздалєва, які вже незабаром будуть продаватись по всьому світу.

До речі, взимку до Києва планують приїхати власники фабрики Ilavio, тому слідкуйте за новинами, щоб не пропустити анонс заходу.

З метою захисту авторських прав ми не публікуємо роботи учасників, але Ви можете ознайомитись із ними, переглянувши пряму трансляцію у Facebook.

До Вашої уваги імена фіналістів:

1. Віталій Матьошко
2. Вікторія Корольова
3. Максим Біцан
4. Петро Бузан
5. Роман Харенко
6. Наталя Давідіч
7. Максим Макаров
8. Юрій Марченко
9. Юлія Кононенко
10. Володимир Каралюс
11. Олег Суздалєв
12. Станіслав Леонов
13. Володимир Дубашевський
14. Антон Ніколаєв
15. Віктор та Ольга Цвіль
16. Катерина Іванова
17. Назар Липчук та Євгенія Гончар
18. Денис Долганов
19. Денис Проценко
20. Валентин Видерко
21. Ганна Бєляєва
22. Григорій Брилін

Ми дякуємо всім конкурсантам за участь і чекаємо на Ваші роботи наступного року!

Вітаємо наших фіналістів! Незабаром Ви отримаєте сюрприз на згадку про участь у конкурсі (чекайте лист на свою пошту із анкетою).

Ми вирішили не чекати наступної зустрічі, і вже оголосили переможців X Всеукраїнського конкурсу з дизайну дверної ручки Maniglia Nuova 2021:

Андрій Науменко і Руслан Кліпак – дизайнери із м. Полтава. Автори ідеї ручки Aria від Linea Cali;

Максим Макаров – дизайнер із м. Олешки, Херсонської області. Вперше бере участь у конкурсі.

На початку наступного року Андрій з Русланом та Максим отримають грошову винагороду, по 1000 євро, а також їх дизайни будуть запущені у масове виробництво фабрикою Linea Cali, із подальшим продажем у Європі.

Залишайтесь із нами на зв’язку та слідкуйте за новинами на сайті та на офіційній сторінці конкурсу, щоб не пропустити старт наступного, XІ конкурсу.

Скачати фотозвіт

Переглянути альбом у Facebook