Презентація конкурсу Maniglia Nuova 2020

30 січня в Салоні Модус відбулась презентація нового сезону конкурсу Maniglia Nuova

Вже 9-й рік поспіль починаємо новий сезон конкурсу Maniglia Nuova («нова ручка» в перекладі з італійської) у колі друзів - дизайнерів та архітекторів.

Кожного року, за ініціативою компаніїї Модус, творчі особистості з усієї України створюють оригінальні ідеї, кращі з яких потрапляють у серійне виробництво. Близько 20-ти дизайнів наших конкурсантів вже реалізовані в Італії, Португалії та Греції і продаються по всій Європі.

Вчора, 30 січня, у салоні дверної фурнітури «Modus» відбулась довгоочікувана презентація конкурсу «Maniglia Nuova 2020».

Традиційно, зустріч проводив Євген Потьомкін – власник компанії Модус. Гості разом із Євгеном згадували історію заснування конкурсу та його розвиток починаючи з 2012 року.

В гості завітали переможці минулих років, щоб поділитись власними секретами:

Олег Суздалєв – наш постійний учасник, 3 його роботи вже реалізовані, та він не планує на цьому зупинятись. Всім учасникам Олег порадив не стримувати себе і подавати по-декілька робіт та друкувати прототипи на 3D принтері – це допомагає зрозуміти на скільки життєздатний дизайн та що потрібно допрацювати;

Вікторія Корольова – перемогла у 2018 році та мріє потримати справжню дверну ручку за своїм дизайном у руках. Новачкам Вікторія радить в першу чергу не боятись проявляти себе, не стримувати власний потенціал і обов’язково довіряти своєму баченню;

Переможці сезону 2019 Ольга та Віктор Цвіль – розкрили деякі секрети створення «ручки-переможця», порадили майбутнім дебютантам конкурсу уважно роздивлятись моделі у 3D MAX і не забувати про пропорції.

Наші переможці, разом із фіналісткою Дарією Уткіною, в один голос підтвердили, що протягом всього конкурсу варто радитись із Євгеном, адже хто розуміється на сучасних можливостях виробництва дверних ручок, як не людина із 20-ти річним досвідом роботи із дверною фурнітурою.

Після завершення офіційної частини конкурсу, переможці «Maniglia Nuova 2019» Віктор та Ольга Цвіль, які здобули подвійну перемогу, підписали договір про передачу авторських прав і отримали обіцяну винагороду.

Загалом, зустріч пройшла творчо та натхненно, з планами та ідеями на старт конкурсу. Було приємно познайомитись із новими людьми, які вперше відвідали наш захід та зацікавились ідею конкурсу, хоча досі не чули про існування подібного проекту – вітаємо у клубі однодумців :)

Щодо участі у конкурсі, пропонуємо ознайомитись із умовами:

1. Умови конкурсу

2. Технічне завдання

Не втрачайте можливості стати переможцем конкурсу – ми не обмежуємо учасників ні у кількості робіт, ні у вікових чи професійних рамках. Шанс має кожен із Вас! Вірте в себе та розвивайте свій хист.

Головний приз:

1. Запуск ідеї у серійне виробництво італійської фабрики Linea Cali.

2. Грошова винагорода у розмірі 1000 євро.

Подати заявку на участь 

P.S. Підписуйтесь на нашу сторінку Конкурс для дизайнерів, архитекторів Maniglia Nuova, щоб бути в курсі актуальних новин.

Скачати повний фотозвіт