Презентація конкурсу Maniglia Nuova 2021

Всеукраїнський конкурс зі створення дизайну дверної ручки офіційно відкрито

Ювілейний, 10-й конкурс із розробки дверної ручки Maniglia Nuova (у перекладі з італійської – нова ручка) стартував нетипово - вперше з 2012 року не у салоні Модус, а он-лайн.

Все ж, дещо залишилось незмінним – ведучий презентації власник компанії Модус Євген Потьомкін. Він разом із учасниками конференції згадував історію створення конкурсу та відзначив, що деякі учасники приймають участь у конкурсі щонайменше 5-ть років, і не збираються зупинятись на досягнутому.

Учасниками зустрічі стали як постійні конкурсанти, так і люди, які вперше приймають участь у наших заходах – дизайнери та архітектори з усіх куточків України.

Гарні новини -  підписаний договір про передачу прав на дизайн дверних ручок із призерами конкурсу 2020 року - Віктору та Ользі Цвіль і Володимиру Дубашевському виплачена заслужена грошова винагорода, по 1000 євро, з чим ми і вітаємо наших переможців!

В цілому, зустріч проходила жваво, із активними обговореннями планів та їх реалізації. Маємо бажання все ж зібратись невеликою компанією у салоні Модус і поспілкуватись вживу, тож слідкуйте за новинами, щоб не пропустити подробиці майбутньої зустрічі.

З 5 лютого відкрито прийом робіт, тож традиційно нагадуємо Вам умови участі та технічне завдання, надважливі критерії для тих, хто планує створювати дизайн дверної ручки в рамках конкурсу Maniglia Nuova.

Кількість робіт від одного учасника необмежена; професія та вік не мають значення – пам’ятайте, перемогти може кожен, головне не зупинятись та відточувати свої знання!

Головний приз:

1. Запуск дверної ручки у виробництво італійської компанії Linea Cali
2. Грошова винагорода, еквівалентна 1000 євро.

Подати заявку на участь

P.S. Підписуйтесь на нашу сторінку Конкурс для дизайнерів, архитекторів Maniglia Nuova, щоб не бути в курсі найважливішої інформації.