Оксана Цьох 1

Cow UA

Голосов пользователей: 208 Голосов жюри: 0

Двері «Cow UA» Wood Fashion 2017 – це художня інсталяція, яка тепер стає доступною кожному інтер’єру. Їхні можливості  і естетика ліній здатні зруйнувати уявлення цілого світу про двері.

Дана ідея виникла не випадково. Проте незвично саме в дизайні дверних полотен. Вже певний час я досліджую особливості і характери корів, їхні образи в живописі. Ця тварина займає особливе місце в житті українців кожного дня, а ми навіть не помічаємо цього. Навіть, коли ранок починається кавою з молоком. Корова шанується в багатьох культурах світу і в нашій не менше – викликаючи тільки позитивні думки.

В моделі цих дверей використала поєднання слеба та скла (або, як варіант, полімерної смоли). У просторі між склом корівка з акрилу, бічна поверхня якої освічується від прихованої  у конструкції світлодіодної  стрічки, що являється особливою ідеєю для даного предметного дизайну. За бажанням можна змінювати тварину – корівку на оленя чи інший образ – створюючи різні ракурси на кожному дверному полотні  і не мати ніяких творчих обмежень.